ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ 210 8 80 80 80
Κάρτες απεριορίστων διαδρομών
Η ΚΤΕΛ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. χορηγεί κάρτες απεριορίστων μετακινήσεων μηνιαίας, διμηνιαίας ή τριμηνιαίας ισχύος. Οι επιβάτες που θα διαθέτουν την κάρτα απεριορίστων μετακινήσεων μιας διαδρομής, θα έχουν την δυνατότητα να μετακινούνται απεριορίστως σε όλους τους προορισμούς μεταξύ της διαδρομής που έχουν επιλέξει και αναγράφεται σε αυτήν, κατά το χρονικό διάστημα ισχύος της. Για την έκδοσή της – ΚΑΜ, απαιτείται η συμπλήρωση και αποδοχή της παρούσας αίτησης και η κατάθεσή της μαζί με μια (1) φωτογραφία θα γίνεται είτε στον αρμόδιο εισπράκτορα, είτε στα γραφεία της εταιρίας (Πατησίων 68 & Κότσικα 2 – Αθήνα, 6ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας : 210 88 08 000). Η κάρτα θα παραδίδεται με συστημένη επιστολή μέσα σε 10 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσής της. Η ανανέωσή της, θα γίνεται κατά το 1ο δεκαήμερο κάθε μήνα αποκλειστικά από τους αρμόδιους κατά περιοχή σταθμάρχες, καθώς και στα γραφεία της εταιρίας.

Αίτηση έκδοσης
Τιμοκατάλογοι Καρτών
Αθήνα - Ωρωπός - Δήλεσι
Αθήνα - Κάλαμος
Αθήνα - Βίλλια
Αθήνα - Μέγαρα
Αθήνα - Ραφήνα
Αθήνα - Σούνιο (παραλιακώς)
Αθήνα - Σούνιο (μεσογειακώς)

Για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας την αίτηση έκδοσης ή τους τιμοκαταλόγους, επιλέξτε το εικονίδιο δίπλα από το έγγραφο που σας ενδιαφέρει.

Από την παρακάτω λίστα μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό που χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας για να δείτε το περιεχόμενο των εγγράφων.

Adobe Acrobar Reader
Microsoft Word Viewer